Over Casa

Casa Vastgoedstyling helpt je graag bij het verkoopklaar maken van je woning. Dit is het begin van een goede verkoop. Alles draait om sfeer, mensen kopen een huis omdat ze er een goed gevoel bij hebben. Helaas voldoen de meeste huizen niet aan de goede standaarden om de juiste doelgroepen aan te spreken. De woning is immers nog jouw thuis en geen verkoopklaar huis. Casa Vastgoedstyling helpt met ontzorgen en maakt van een thuis een huis dat een zo groot mogelijke doelgroep aanspreekt. Zowel online als tijdens de bezichtiging van de woning. Dit kan door het verschuiven van de meubels en door toevoeging van accessoires of door het gebruik van de meubelverhuur. Na de styling worden er mooie foto’s van de gepresenteerde woning gemaakt die gebruikt kunnen worden voor woningverkoopsites zoals Funda. 

Ook is er de mogelijkheid om d.m.v. Floorplanner 2D en 3D plattegronden van de woning te maken die toegevoegd kunnen worden aan de foto’s. Dit geeft de potentiële kopers een compleet beeld van de woning. 

“Maar vastgoedstyling is duur is een veel gehoord commentaar. “

Als je je auto verkoopt, laat je toch ook eerst nog de kapotte lamp maken en gaat hij door de wasstraat? Je investeert dus in een goede presentatie voor een betere opbrengst. Dat doe je met vastgoedstyling net zo. Door een goede presentatie van je woning zul je altijd een betere opbrengst van je woning krijgen en een snellere verkoop, ook in deze tijden waarin de huizen makkelijker verkocht worden. Je onderscheidt je in de markt. En jij wilt toch ook de beste prijs?

Heb ik je interesse gewekt? Schroom niet om een vrijblijvende afspraak te maken en dan kijken we wat ik voor je kan doen.

Anne-Marie 

Casa Vastgoedstyling

Previous
Next