Vastgoedstyling

We kopen iets omdat we er een gevoel bij hebben, we vinden het mooi. Dat geldt zeker ook bij het kopen van een huis. Als het gevoel de eerste 15 seconde van de bezichtiging niet goed is dan haken de meeste kopers af! Daarom is het erg belangrijk om erg veel aandacht te besteden aan de presentatie en de styling van de woning voordat deze in de verkoop komt. Niet alleen online maar ook offline. Dit kan zorgen voor een waardeverhoging tot wel 10%. Een kleine investering kan dus al zorgen voor veel meerwaarde! 

Casa Vastgoedstyling werkt onder andere met het hands-on methode van het House of  KIKI. Hierbij wordt er gekeken naar de woning, geschoven met het interieur, adviezen en praktische tips gegeven. Door mijn ervaring en kennis ben ik er in gespecialiseerd om uw woning zo neutraal en sfeervol mogelijk te stylen en de positieve punten optimaal te benadrukken. Dit alles om voor jou een zo goed mogelijk resultaat te bereiken.

Om dit te realiseren maak ik allereerst gebruik van de meubels en accessoires in de woning en indien gewenst wordt er door jou gebruik gemaakt van accessoires van Casa Vastgoedstyling en/of de meubelverhuur. Dit alles in overleg. 

Nadat alles, vaak binnen 1 dag gerestyled is, worden er foto’s van de woning gemaakt die gebruikt kunnen worden voor verkoopsites zoals Funda.