Werkwijze

Vastgoedstyling:

Eerst kom ik bij je thuis voor een allereerste kennismakingsgesprek. Ik zal dan de woning bekijken en we kunnen de mogelijkheden bespreken. Wil je nu gebruik maken van de diensten van Casa Vastgoedstyling dan zal ik een offerte maken met daarin precies de afspraken op maat die we gemaakt hebben voor jouw woning. Iedere woning heeft weer andere adviezen en styling nodig dus Casa Vastgoedstyling kijkt met oog voor detail, levert maatwerk en neemt je werk uit handen!

Meubelverhuur:

Graag komt Casa Vastgoedstyling eerst kennismaken om te bespreken wat de wensen zijn. Ook kan dan gelijk een goed beeld van de in te richten ruimten gevormd worden. Als Casa Vastgoedstyling een akkoord krijgt zal er een offerte gemaakt worden met daarin alle afspraken en tips. Hierbij wordt ook weer gelet op maatwerk, oog voor detail en we nemen je werk uit handen.

Make-over:

Graag kom ik bij je kennismaken in de woning om te horen wat de wensen zijn en de dingen zien waar nu tegenaan gelopen wordt. Wat bij een make-over heel belangrijk is, is wat wil jij! Waar voel jij je het prettigste bij. Dit gaan we onderzoeken en uitvinden en samen met je huidige interieur en wat aanpassingen zien te bereiken. Is er ruimte om het interieur uit te breiden of te vervangen dan kan dat natuurlijk ook!

Fotografie:

Bij de vastgoedstyling en de meubelverhuur zit de woningfotografie gratis in het pakket. Het is ook mogelijk om de fotografie los te boeken. Er wordt nu géén styling toegepast. Foto’s en nabewerking worden in overleg aangeleverd op USB of via WeTransfer. Voor de woningfotografie kan een afspraak gemaakt worden. Voor woningfotografie rekent Casa Vastgoedstyling het uurtarief.

Floorplanner:

De plattegronden van floorplanner kunnen aangevraagd worden. Deze zijn in 2d en 3D. Ook is een Artist impression mogelijk. Het uurtarief van Casa Vastgoedstyling wordt gerekend. In de pakketten vastgoedstyling en meubelverhuur zitten de plattegronden gratis in (indien er gegevens beschikbaar zijn).